4.0Apr 19, 2024Ict medewerkerCurrent employeeRecommendCEO approvalBusiness outlookProsFijne werksfeer, goed team. Gevarieerd werk. Veel communicatie met andere diensten in ziekenhuis, alles staat in teken van healthcareprojecten.ConsWerkdruk zeer variabel, kan gaan van ontzettend druk sommige periodes naar ontzettend kalm, hangt veelal van projecten af.Show moreVitaz Response2yWat fijn om zo een positieve review te ontvangen, daar streven we naar. Prettige dag verder!Show more
4.0Jan 26, 2024Medewerker intern transport en bevoorradingCurrent employeeRecommendCEO approvalBusiness outlookProsClean , friendly people , easy to reachConsLots of working hours .Show moreHelpfulShareVitaz Response2yWat fijn om zo'n score te ontvangen. We dragen graag zorg voor elkaar. Indien je toch problemen ervaart kan je steeds terecht bij jouw leidinggevende of een vertrouwenspersoon van jouw dienst. Fijne dag!Show more
3.0Sep 18, 2025KeukenmedewerkerCurrent employee, more than 8 yearsTemseRecommendCEO approvalBusiness outlookProsGoede uren Goede betaling Goede verlofregelingConsOmgaan met het personeel kan beterShow moreHelpfulShare