Pros
Sinds ik bij ProcessJobs werk, heb ik het ontzettend naar mijn zin! Het is een bedrijf waar je je meteen welkom voelt en waar oprechte aandacht is voor jou als persoon. Wat ik bijzonder vind, is dat ze niet alleen naar je cv kijken, maar vooral naar wie je bent als persoon. Ze zien potentie en geven je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien.
Het draait niet alleen om werk, maar ook om plezier, ontwikkeling en vertrouwen. Je krijgt de mogelijkheid om te laten zien wat je kunt en dat geeft veel motivatie en energie!
Cons
Tuurlijk zijn er ook wat aandachtspuntjes. Soms is het even schakelen, want alles gaat in hoog tempo, maar dat houdt je lekker scherp en zorgt ervoor dat je blijft groeien.
Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, supertof natuurlijk, maar dat betekent wel dat je zelf goed in de gaten moet houden waar je grenzen liggen. En omdat de organisatie continu in beweging is, vraagt dat wat flexibiliteit. Niet altijd makkelijk, maar juist daardoor krijg je volop kansen om mee te groeien en nieuwe dingen te ontdekken.