Codit: een toffe werksfeer - Anonymous employee Codit Employee Review

5.0
Nov 22, 2016
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Codit investeert erg veel in hun allergrootste troef: hun werknemers. Er wordt veel belang gehecht aan uitbreiding van onze kennis. Codit doet z'n best om onze werkplek een beetje als thuis te laten voelen, en dat lukt! We krijgen ook erg veel vrijheid, wat voor heel wat minder stress zorgt. Je moet op Codit zelfstandig kunnen werken en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Iedereen komt ook uit voor zijn mening, er worden geen doekjes om gewonden. Zo weet je meteen wat je eventuele werkpunten zijn.

Cons

We zijn op korte tijd erg snel gegroeid, en soms laat de interne communicatie wat te wensen over.

avatar
Codit Response
9y
Enorm bedankt voor jouw feedback! Wij stellen dit heel erg op prijs. Wij zullen dan ook aan de slag gaan met jouw werkpunt en de nodige partijen inschakelen om de interne communicatie nog vlotter te laten verlopen. Het doet ons plezier te lezen dat je waardeert dat er in de werknemers geïnvesteerd wordt, hier gaan we zeker en vast volledig voor! Jullie zijn de drijfveer van ons bedrijf dus we proberen er alles aan te doen het voor jullie zo efficiënt mogelijk te maken.

Explore other reviews about Codit

1.0
Jun 11, 2025
Business outlook

Pros

Not alot? Pay is meh, job even worse, they focus on being a tight community

Cons

- Projects / location were not what was agreed upon - Work in job description was not the work I was doing - Lowballing offers

3.0
Apr 16, 2025
Business outlook

Pros

Exposure to microsoft technology world

Cons

Nothing to mention here for now

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All